pühapäev, 29. juuni 2008

Paar sõna oskustest

Kaugeltnurga blogilugejaile ka veidi Emili saavutustest. Juba kuskil 1,5 kuud liigub Emili ringi neljakäpakil ning umbes sama kaua tõmbab ennast ka ise seisma. Seisab ta igapäevaga järjest kindlamalt ning päris tihti laseb juba ka mõlemad käed sekundiks - paariks lahti. Kükitamine on ka juba korralikult käpas ning enam ei pea emme-issi pidevalt lapse seljatagust turvama. Eelmisel nädalal õppis Emili selgeks ka tagumik ees voodilt allatulemise, mis on üks äraütlemata vajalik oskus. Seda oskust praktiseerib meie Tibu hea tuju korral, kui ta on parasjagu tige või mingil põhjusel tujust ära siis ta üritab meelega pea ees voodilt sukelduda.
Potil "käib" Emili sünnist saati, kuid ka see eeldab head tuju. Halva tuju korral saadab ta vanemad sel teemal puu taha.
Lisatoidust peab Emili enim lugu pudrudest ja kõikvõimalikust värskest kraamist. Püreedesse suhtub suhteliselt jahedalt ning liha me talle veel pakkunud ei ole. Suureks lemmikuks on endiselt tiss, kuigi probleeme tekitab totter komme vahel ka hambad käiku lasta. Viimaseid on Emilil 5 ja kuues kasvamas.

Kommentaare ei ole: