pühapäev, 15. november 2009

Paar sõna Joonatanist

Pisike Joonatan on nüüd nädala meie juures elanud ning enamus ajast on läinud üksteise tundmaõppimisele. Tuleb tunnistada, et tegemist asjaliku ja rahumeelse noorhärraga. Söömisesse ja magamisse suhtub tõsiselt ja kui miski ei meeldi siis toriseb. Emilile Joonatan meeldib ja ta käib talle pai tegemas. Siiski ei suuda Emili aru saada, miks magava Joonatani kõrval karjuda ei tohi ning samuti on tekkinud komme kolisev puidust pingviin alati just siis lagedale tuua, kui väike vend on silma looja lasknud. Üldiselt läheb meil siin aga kenasti ning oma osa selles on ka kõiksugu abilistel ( loe: vanaema Lembe ja tädi Leena). Eks paistab, kuidas siis hakkab minema, kui emme, Emili ja Joonatan pikki päevi kolmekesi veetma asuvad.

5 kommentaari:

her ütles ...

:)

Tuletan värskele emmele meelde seda, mida mulle ei tuletatud - et apteegist saab soovi korral tähtsa sündmuse puhul tasuta nänni: http://www.apteek1.ee/index.asp?action=0&type=4&id=100158

Eveli ütles ...

ohsaa, kus on kaunis parukas juba peas! nii nunnu väikemees!

iida ütles ...

Hei Liisu!
Pöffi programmi sa vist tänavu nautida ei saa, sest Joonatanile oleks see ehk liig, ent kui mõtled välja kuidas, siis võiks ju vaatama minna nimelt seda: http://2009.poff.ee/est/filmid/programmid/pohja_valgus/?productID=4320

:)

Liis ütles ...

oh või tasuta kraami antakse, siis tuleb võtta. eks siis paistab, kas miskit asjalikku ka on. kuna noorhärral on ööunega veidi probleeme, miski kotermann sunnib aeg-ajalt ägama, siis tõi issi eile poest luti. me siis testisime - Joonatan vaatas lutti ja seejärel mind sellise näoga, et "halloo ema- ole normaalne!" ja mina vaatasin Joonatani umbes sama ilmega vastu. nii naljakas oli - plastist liblikas keset nägu.
Tuli meelde küll, et Emilil oli ju ka esimesed üheksa kuud lutt.
Iida - aga mul on see film tänu Merikesele plaadil olemas ja juba vaadatud :-). võin laenata - hea vaadata siis, kui pärast öösel magada pole tarvis või tahad halba und näha.

iida ütles ...

Ha...siis jääb ära. Aga aitähh sellegi poolest. :D