esmaspäev, 3. oktoober 2011

Need tähtkujutargad ikka teavad, mis räägivad

Mängisime Emiliga Funny Bunnyt ning kui mäng lõppes, tahtsin mina veidi arvutiga tööd teha. Emili ei suutnud endale ise tegevust leida ning käis ümber minu ning soigus, et tal on igav ja tundis huvi, et mida ta nüüd teha võiks. Pakkusin lambist, et korista oma nukumaja ära. Laps sattus ideest vaimustusse ning nüüd möllab juba ligi pool tundi ennastunustavalt oma toas ja kuulda on ainult nukkude tunnustavat mõminat. Kusjuures ta koristab ka teisi ruume meie majas täiesti omaalgatuslikult ning tõreleb teiste pereliikmete (eeskätt Joonatani) kallal, kes neid pidevalt segamini ajavad. Jääb vaid loota, et koristamisharjumus ajapikku ainult süveneb, kuid samas võiks see ikka normaalsuse piiridesse jääda. Ma nagu väga ei tahaks omas kodus sõimelda saada, kui juhtun tassi või sokki kuhugile vedelema jätma.

2 kommentaari:

Liis ütles ...

Kas Emili on neitsi? Meie oleme Linda puhul märganud juba mingeid pedantsuse märke, uskumatu milline erinevus suure õega, kes on lõvi!

Liis ütles ...

Ahh nüüd nägin, et neil Lindaga vaid neli päeva vahet sünnipäevadega, Lindal 14.sept. Nii et jah, kirjutan kahe käega alla. Ausalt öeldes olen väga rõõmus, et selline neitsi laps kodus olemas. Kristjan ka rõõmustab, et tulevikus ikka koduabiline omast käest võtta.