esmaspäev, 10. oktoober 2011

Sügis

Sel sügisel on olnud ikka kohe ridamisi imelisi leheriisumise ilmu ning meie pere lapstööjõud on juba täitsa arvestatavas eas. Üksi karja veel ei saadaks aga pisut rehaga vehkida ning lehekoormail raskuseks olla juba täitsa võib. Ma ausalt öeldes ei mäletagi teist nii ilusat ja päikest täis sügist.

Emili oma sünnipäevaks saadud jalgrattaga esimesi katsetusi tegemas. Sõidab täitsa ilusti. Ainus mure on, et ise rattale ja sealt maha ei saa. Samas rattahooaeg saab ju kohe läbi ning loodetavasti on kevadeks juba kasvu ja rammu ka lisandunud.

Joonatan päris teisele lapsele kohaselt vanema õe jooksuratta. Esialgu kasutab seda küll rohkem käimistoena kuid ka temalt ootame kevadel märgatavat arengut. See jooksuratas on ikka üks tõsiselt hea asi. Emili kasutas seda poolteist aastat ning ilma selleta ei oleks me kodulähedasest pargist kaugemale ilmselt saanudki. Tegelikult oleks Emili võinud sellega veel poolaastakest sõita, kuid Joonatan nõudis ratast väga järjekindlalt ja valjuhäälselt endale ning neiu ise soovis sünnipäevaks jalgratast.

Kommentaare ei ole: