esmaspäev, 26. märts 2012

Lõunauni

Kodus on järgnevad isendid:
A. 4,5 aastane laps
B. veidi üle 2 aastane laps
C. nooremas keskeas täiskasvanu (isendite A ja B ema)

Pakkuge kas ja kes magab(vad) lõunaund?
1. ainult B
2. A ja B
3. ainult A
4. A, B ja C
5. A ja C
6. B ja C

Kõik ülal pakutud vastusevariandid on valed. Õige vastus on ainult C!!!!!
Täpselt nii meil täna juhtuski. Mõlemad lapsed keeldusid lõunaunest. Ja pärast rohkem kui tund aega Joonataniga jändamist ja uinutamist andis emme alla ja otsustas, et no okey. Suveaja alguse puhul vast võib. Jäigi Joonatan esimest korda päeval ülesse. Hilisel pärastlõunal aga tuli emmel endal laste toimetamist vaadates selline karuuni peale, et jäigi magama. Ärkas 15 minutit hiljem Emili kestva (oli vist juba mõnda aega kestnud) kisa peale "Emme, ärka, vaata mis tal käes on!" Käes ei olnud tal (st. Joonatanil) midagi ohtlikku (emme virgudes kujutles juba nuga või kääre). Käes olid tal kõigest peotäis Emili juukseid.

Magamata Joonatan ei ole väga palju hullem kui maganud Joonatan. Endiselt ei kuula sõna, on kärme kui keravälk, ronib, hüppab, laamendab ja teeb kõikvõimalikke pättusid igal võimalikul juhul. Täna näiteks lisaks õe juuste väljatõmbamisele rebis lõhki oma voodilina, ronis aknalauale(väga rangelt keelatud aktsioon) ja lõhkus ära issi poolt äsja õlitatud ja ratastatud uhke kasti. Söögilauale ronimist, seal aelemist ja allahüppamist pole mõtet eraldi väljatooma hakatagi. See on selline igapäevane värk. Muidu on aga rõõmsameelne ja särasilmne poiss, kes poeb mitu korda päevas sulle sülle, lööb käed ümber kaela ja teatab "Ma almastan sind!".õ

4 kommentaari:

Pille ütles ...

Võimas!

Meil õnneks Aksel hetkel veel täitsa magab lõunaund, aga ta noorem ka. Ja ilmselt seetõttu jääb pättuste osas Joonatanile alla? Eile piirdus kamapallide valamisega õe nukuvanni (osa läks mööda põrandat laiali ka muidugi) ning kaminast leitud söestunud halgude käppimisega (tulemuseks totaalne riietevahetus) ning saunaruumist puuhalgude tuppa tassimisega. Turnimised-ronimised-kukkumised veel lisaks, jah.
Aga kangelasemad vajavadki puhkust ja iluund natuke :)

Killu ütles ...

Ma pean nüüd tunnistama, et olen su blogi mõnda aega lugenud, kunagi juhuslikult sattusin ja väga vahva lugemine on! Loeks nagu mõnda head raamatut, kus on nalja ja pisaraid, aga ka palju äratundmisrõõmu :)Mul on kodus üks umbes samasugune armas hull pruut, ainult selle vahega, et vanust ja mõistust veelgi vähem... Ja peamine, keda kogu aeg kiusatakse on vanem õde.
Olge sama vahvad edasi!

Eveli ütles ...

soovin, et selline reaalsus sind väga tihti veel ei külastaks. emal on laste und vaja :D.

Liis ütles ...

Eveli - see reaalsus meil on hetkel veel jah õnneks haruldane

Killu - nii tore sinust kuulda. Tervitused teile sinna kaugele ja soojale maale!