kolmapäev, 1. juuli 2009

Taaskord Viljandis suvitamas


Kolm juunikuu kõige kuumemat päeva õnnestus Emilil möödasaata Viljandis. See oli ka eriline õnn, sest just Viljandis on võimalik mitu korda päevas ujumas käia, kase all vilus lõunaund magada ning kogu vahepealse aja toas vene lastelaulude saatel suure hooga kiikuda. 
Ülemisel fotol poseerib Emili issi lapsepõlvest pärit kleidikesega, mida paraku issi küll ei kandnud, sest ta osutus poisslapseks :-).

Parim tegevus eriti palava ilma puhul. Veidi suuremate laste abiga kaevas Emili Paalajärve äärde endale isikliku muda-augu, tassis selle vett triiki täis ja asus kümblema. Sanatoorium missugune!
Uuesti koju Tallinnasse naastes avastas Emili esikust eest täiesti uue sisustuselemendi - trepi. Meie noor daam oli asjade sellise käigu üle äraütlemata rõõmus. Siiski pidasid vanemad paremaks Tupsikule sõnad peale lugeda, et üksi trepil turnida ei tohi ja ülesse minnakse ainult emme ja issiga koos. Õhtul jälgiski emme huviga kuidas Emili istus vaguralt trepi alumisel astmel ning kordas enda ette mantrat " emme-issi koos". Vot selline tark ja sõnakuulelik laps on meil ettenäidata!

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

väga ilus patsineiu !!!