esmaspäev, 6. juuli 2009

Laulupidu


Nagu kümned tuhanded eestimaalased käis ka Emili suurel laulupeol. Esmalt suunduti koos issiga rongkäiku vaatama ning emme koori möödumisel otsustati sellega liituda. Emili läbiski kuskil poole rongkäigust issi kukil ja emme süles, olles ise kirjust vaatapildist lummatud.

Edasi järgnes juba murul tsillimine, kus esmalt sai koos Eveli ja Kutt Kaarliga supi söödud ( viimane siiski veel supisööjate ridadesse ei kuulu) ning vanaema Pille õmmeldud rahvuslikus kleidikeses kekutatud. 


Seejärel otsustas Emili lähimate murunaabrite jaoks peo tipphetked veidi lähemale tuua ning asus neile seekordset segakooride repertuaari esitama. 

Vihm ja süvamuusika küll peletasid Emili ja tema vanemad lauluväljakult, kuid mitte noorima peolise peomeeleolu ning laululusti. Koju õnnestus meil jõuda peaaegu kuivadena ning omast aknast vihma ning omast telekast süvamuusikat vaadata oli päris tore kohe. 
Teisel peopäeval pidutses põhiliselt Emili emme, kes veetis suure osa ajast laulukaare all. Emili ja issi tegid küll lühida põike lauluväljakule, kuid pidasid siiski paremaks veeta aega pigem inimtühjas Kadrioru pargis kui rahvast kummis lauluväljakul. 

1 kommentaar:

Eveli ütles ...

oi kui toredad fotod karneritest. me täname ja palume originaale oma e-postkasti :-)