kolmapäev, 19. mai 2010

Emme mul on kõht tühi!

Joonatan on asunud teist hammast kasvatama ning seetõttu saadab kõiki meie tegemisi pidev nutt ja hala. Vaikus on majas ainult siis kui härra magab (aga seda ta viimasel ajal päeval eriti ei armasta teha, nii kuskil 3x 30min tuleb ära. Masendav!). Magamajäämine on aga eraldi teema, varem sobinud mõnus tudimine varjulisel rõdul härrasrahvale enam ei kõlba. Nüüd nõutakse, et oldagu nii lahked ja viidagu teda kärus mööda linna patseerima ja kuna kaheaastast ei saa ka niisama koju jätta - et tehku süüa või pesku pesu kuni meie ära käime - siis tuleb viimast ka seljas kaasa tassida. 
Nüüd avastasime uue mooduse, kuidas rõõmu ja rahulolu luua - beebile tuleb anda pihku kurgiviil. Siis ta lutsutab ja matsutab mõnusasti kohe jupp aega ning emme saab ka ühe käega kiirelt oma toidutaldriku tühjendatud ning vaimu järgmiseks jorisemissessiooniks valmis panna. Pärast tuleb muidugi kogu outfit välja vahetada, kuid boonusena lõhnab Joonatan mõnda aega nagu värske kurk :-). 
Muidu on meil aga täna äge päev. Tänu kaunitele suveilmadele ei ole me viimastel päevadel suurt toas olnud ning seetõttu ei ole keegi ka viitsinud eriti elamist kraamida ning nüüd näebki kodu välja pehmelt öeldes asotsiaalne. Sellest ei oleks eriti lugu, lükkad aga sodi jalaga kahte lehte ning liigudki uksest välja päikse kätte, kuid meile tulevad õhtul külalised. Selliseks puhuks särava puhtuse loomisest loobusime me juba ammu (või oli see pärast laste sündimist), kuid meile meie sõbrad meeldivad ning tore oleks kui nad meile teinekordki külla sooviks tulla ning seetõttu tuleb ikkagi pisut kraamida. Millal ja kuidas jääb hetkel küll veel selgusetuks, sest pere noorim liige torpedeerib antud algatust täiega ning tema vanem õde tekitab samas tempos segadust juurde kui emme seda likvideerida suudab. Kõigele lisaks otsustas meie köögikraan, et eks ole juba vana ametit peetud ka ning hakkas suvesooja saabudes oma parkides elutsevate suguvendade eeskujul purskkaevuks.  Sahmakas külma vett näkku mõjub nõudepesu alustuseks ikka värskendavalt. 
Ühesõnaga vajan lapsehoidjat/koduabilist/torumeest, kuid ühtegi hetkel nagu kuskilt ei paista. 

Kommentaare ei ole: