reede, 21. mai 2010

SUVI

Seoses ootamatult saabunud suvega on Emili ja Joonatan veetnud mõnusalt palju aega õues. Varem õue minnes oli alati tarvis arvestada, et Joonatani söögiajaks ikka koju tagasi (või vähemalt kuhugi tuppa) jõuaks - nüüd ju enam seda muret ei ole ning kodus käimegi põhiliselt ainult magamas. 


Eelmisel nädalal saabus Emilile tema päris oma liivakast, mis sai tagaaeda püsti pandud (järgmisel päeval sai see ka liivaga täidetud ). Nüüd saab Emili täies rahus üksi liivaga mängida ning ei pea kartma, et keegi veel samasse liivakasti mängima tuleb. Emilile nimelt ei meeldi, kui asi liialt rahvarohkeks kisub. Täna näiteks teatas ta mänguväljakul, et emme lähme koju, siin on liiga palju rahvast -  eks ta ole, tervelt kaks tüdrukut tahtis temaga samas mängumajas mängida. Tegelikult on vist asi selles, et tema isiklik ruum on mõnevõrra suurem kui enamusel lastest. Mõne meetri kaugusel olevad lapsed teda reeglina ei häiri. 

Täitsa ise pesin puhtaks!


No, issi tegelikult ikka aitas ka pisut!

Esimest kevadet on meil oma rõdu ning me oleme üliväga rahul. Joonatan kasutas terve talve rõdu magamistoana ning nüüd soojade saabudes avastavad teised pereliikmed ka rõdu võlusid. Asukohaga on meil ka väga vedanud, sest otsene päike paistab rõdule vaid paar tundi hommikul ning ülejäänud päeva on seal mõnusalt varjuline ja soe. Esimene rõdupiknik sai ka mahapeetud - seekord pärines enamus toidust Pirosamanist (tervitused Tbilisi sõpradele), sest kes see soojaga ikka köögis vaaritada viitsib. 


Eile tegime rannahooajaga ka algust. Meie rannaskäigud näevad nimelt tavaliselt välja sellised, et kui issi töölt saabub siis sõidame Piritale ning veedame seal loojuva päikese käes paar tunnikest. Päeval meid randa (no vähemalt Tallinna randadesse) suurt ei kisu, kuid õhtul on Pirital tõeliselt mõnus. Kunagi ammu (enne Emili sündi :-)) käisime seal ratastega, kui Emili beebi oli siis autoga, eelmisel suvel sai taas ratastega käia ning nüüd siis jälle autoga. 


Mehed ja meri!

Joonatan veetis aega jalgpalli MMiks valmistudes ning liiva süües ning ei saanud aru, miks lapsevanemad viimasele tegevusele kogu aeg takistusi tegid - liiva oli ju külluses ning kõigile oleks jagunud.

4 kommentaari:

her ütles ...

See kõige alumine pilt on NII ILUS! :)

Ja ma olen teile rõdu pärast (ah, mis seal salata, terve korteri - kas nii suurt asja üldse nimeatatkse korteriks?) natuke kade ja räägin endale, et kõik inimesed ei saagi elada rõduga korteris, kus on sada miljonit ruutmeetrit suur vannituba ja siis veel teine ka. :D

Karnerid ütles ...

tervitused vastuvõetud! rõõm-rõõm, et teil ka soe ilm on. mind ikka üllatab, kuidas te oskate kusagilt selliseid ilus-kummalisi-funktsionaalseid asju tellida. antud hetkel siis mu respekt liivakasti osas ;-).

muuseas täitsa väikese reklaami mõttes :)
kuldnebors.ee/7591906
kuldnebors.ee/7591904
kuldnebors.ee/7591903
kuldnebors.ee/7591902

amica ütles ...

kuule - kelle näputööd sa reklaamid? see kiigevärk tundub päris huvipakkuv - väikeste mugandustega ilmselt.

Eveli ütles ...

minu kuldsete kätega isa on need teinud talvisel rahulikul ajal :-)