kolmapäev, 15. juuni 2011

Hobustel külas

Eelmisel nädalal võtsime Eveliga oma neli last ja viisime nad Iida-Leena hobustele külla. Minu suureks üllatuseks ei pakutudki enam suurt Ronjat koos väikese varsaga vaid Vaim oli kasvanud sama kõrgeks kui tema ema. Sellest hoolimata ronis hobusevolask vahepeal ema kõhu alla piima limpsima ning ma tegin Ronjale kohe seltsimehelikult silma. Kuna plaan oli, et Emili ja Kutt Kaarel kasutavad juhust ning teevad paar ringi sõbraliku poni seljas, oli Leena ilusa valge poni juba varakult valmis pannud. Kohapeal muidugi selgus, et ei Emili ega Kutt Kaarel soovi poni selga ronida ning et poni mitte niisama narrida ei jäänudki muud üle, kui tõsta sadulasse ärkvel olevatest lastest ainus, kes ise keelduda ei mõistnud. Joonatanile see mõte päris meeldis ning veidi hiljem näitas ta suurematele tüüpidele, et kõvad mehed võivad ka suurele hobusele selga istuda ning maandus korra ka Ronja turjale.

Emili ja Kutt Kaarel sellest siiski innustust ei saanud ning piirdusid hobuste paitamise ja neile porgandite söötmisega. Hella Mia otsustas seekord unehobustega piirduda ning eks ta targem oligi, sest päris loomade juures oli nii pisikeste preilide jaoks liialt palav ja sääserohke.

Leena, Kutt Kaarel ja Vaim. Taamal paistab ka Ronja.

2 kommentaari:

iida ütles ...

Aga ma ju tahan kaaaaa pilte! (: Ma ei saa isegi siit kopida neid kolme, sest need ei lähe klikkimise peale suureks.
Meeldib ka tõsiasi, et poni seljas istus poiss suure kiivriga, sadulaga ja kahe inimese valvel. Ronja seljas aga palju naturaalsemalt...:D

Eveli ütles ...

ma just kirjutasin blogisse oma juttu. ja mainisin ka reisi über lõppu Saule ;-).

igatahes väga tore oli!!!