laupäev, 27. veebruar 2010

Keerlevaid, pöörlevaid...

... poisse on täis (viisiks sobib Karavani laul teie vabal valikul).
Igatahes teatame uhkusega, et Joonatan keerab lõdvalt seljalt kõhule. Esialgu siiski ainult üle parema õla. 
Tekitamaks stressi ja ebatervet lastevahelist konkurentsi, siis märgime ka ära, et Emili võitis teda selles oskuses kuskil 2 nädalaga. Samas Joonatan ju teatavasti kõhult seljale keerab juba kuid, mistõttu füüsilise arengu alases edetabelis on seis 1:1. Laste hilisemat elu silmaspidades on ju määrava tähtsusega, kes millal mingi beebiea oskuse omandas. Isegi ülikoolieas saab meelolukat keskustelu vastassooga alustada teravmeelse pickuplinega: Mina hakkasin kolmekuuselt keerama, aga sina?
 

4 kommentaari:

iida ütles ...

Täna trammis kuulsin u. 13 aastaseid tüdrukuid vestlemas teemal sündimine. Üks neist uhkustas üle terve trammi, et oleks peaaegu surnud. Et kui ta sündis, siis ta pandi eraldi kasti ja ta oleks peaaegu surnud! Vat sulle pick-up line'i!

Pille ütles ...

Ära uhkusta siin, Emili :)
Kujuta ette, kui minu Nora ja Sinu Joonatan kunagi kuskil vestlema sel teemal hakkavad ja siis Nora piinlikult tunnistab, et ta hakkas keerama päev enne 5-kuuseks saamist. Ma kujutan ette seda põlastavat pilku, mille Joonatan talle selle peale heidab ;) ;) (Nora võiks siis pidada maha pika loengu teemal "korrigeeritud vanus", no aga see ka ei päästa, siis on tulemuseks ikkagi 3,5 kuud :D :D)

Iida pick-up-liini vastu muidugi ei saa.

her ütles ...

Eraldi kast.. asjatundmatu võiks ju siis küsida, et kas nagu kirstu vää?

Triin ütles ...

Hähh, meestele meeldivadki endast füüsiliselt nõrgemad naised... Kirke siin alles 5,5-6 kuuselt hakkas korralikult keerama. :) Enne oli vaja ikka korralikult mõelda asja üle järele, et kas ikka tasub. Meenub anekdoot kahest lapsest, kellest üks ütleb: mina hakkasin käima 9 kuuselt! Teine vastu: no sa puhta rumal, mina lasin end ikka 2 aastat süles tassida!