neljapäev, 28. jaanuar 2010

Jääaeg

Emili avastas meie DVD-riiulilt Jääaja multifilmi, me ei teadnud isegi, et meil selline film on. Vaatasime siis korra seda filmi ning alates sellest hetkest toimub meil siin pidev Jääaja mängimine. Emili oli alguses Mammut ning ülejäänud rollid jaotati siis emme (Tiiger), issi(Sid või Orav) ja Joonatani(üllatus-üllatus Beebi) vahel. Nüüd on aga Emili enamus ajast ise laiskloom Sid ning erinevad mänguloomad esindavad teisi tegelasi. Filmi lõpus kui Beebi uuesti oma issiga kokku sai, üllatas Emili meid sellega, et teatas: Beebi ei taha oma emme ja issi juurde. Beebi tahab veel loomadega jalutada. :-)
Temaatika poolest sobib see multikas antud hetke muidugi nagu valatult, sest istume siin pakasevangis nagu oleks koduaresti määratud. Lauakaunistuseks on meil aga juba teist päeva selline ilu:

Esimese purika tõi meile tädi Leena ning sulav jääpurikas lilleks vaasis oli nii ilus, et tellisime töölt  tulevalt issilt järgmise. Nüüd teame ka, et üks keskmine purikas peab soojas toas vastu kuskil 2 tundi ning tekitab ca 1,5 dl vett :-).

1 kommentaar:

her ütles ...

Jääaeg on väga aktuaalne film ju.